Bloggen

Läsa resetidningar online

En färsk undersökning visade att 81% av människor föredrar att läsa sin resetidningar i sin bil. När du reser i affärer eller nöje, finns det ingen anledning att släpa runt en skrymmande tidskrift. Öppna bara din bärbara dator och slå på resetidnings app. Resemagasin kan lätt hittas när du söker på internet.Du kan nu hänga med dina favorittidningar bilen.

På telefon eller datorn

Modern teknik har gjort det möjligt för vem som helst att surfa på internet. Med hjälp av en bärbar nätanslutning kan du se dina favoritartiklar och prenumerationer var du än är – hemma, på jobbet, i skolan eller till och med när du är på semester. Ladda ned dina prenumerationer direkt till din mobila enhet. I appen Travel Magazine kan du se din favorit resetidning direkt på din mobila enhet. Du behöver inte kontrollera den sista sidan eller förstasidan. Du kan också bläddra igenom online Travel Magazine gratis. Du kan få obegränsad tillgång till nyheter och reseuppdateringar. Det är bekvämt att kunna ta emot dina favorit resetidningar på språng.

Söka efter rätt tidning är mycket lätt, särskilt om du kommer åt din favorit tidningar och reseuppdateringar från samma plats. Du kan också dra nytta av särskilda kampanjer som erbjuds av vissa förlag. Anslut mobiltelefonen till datorn. På rätt sida kan du visa dina prenumerationer och dina favoritämnen och specialerbjudanden på din aktuella plats. Det här alternativet är bekvämt att hitta din favorit resetidning när du reser. Upptäck de bästa erbjudandena som finns på marknaden idag. Njut av din resa och håll dig uppdaterad med dina favorit resetidningar och resenyheter.

Besök denna sida snabbsemester.se om resor för mer information.