Bloggen

Utomhusaktiviteter för hela familjen

Utomhusaktiviteter bidrar till att göra ditt barns utomhus levande upplevelse ännu mer spännande. Och naturligtvis, med dem hjälper dig att hålla inomhus levande en bra levande upplevelse också. Det är här dina barns fantasi kan springa vilt. Det finns många möjligheter när det gäller en utomhusaktivitet för dina barn. Vissa aktiviteter kan endast vara lämpliga för barn från åtta år och uppåt. Andra kan vara lämpliga för barn hela vägen upp till tretton år gammal.

Vissa utomhusaktiviteter är verkligen farliga. Dessa är aktiviteter som ditt barn kan finna mycket utmanande eller till och med farligt, men där de inte kommer att kunna identifiera ett säkert sätt att slutföra. Till exempel, att arbeta med eld, spela ett spel som innebär hinder som vatten eller kryper under ett stort hinder, eller helt enkelt spela i vatten är alla farliga spel för ett litet barn. Det finns också aktiviteter som kan orsaka blåmärken eller andra skador på ditt barns fötter, ben, eller ben eller vrister. Sådana aktiviteter inkluderar klättring, hoppning, klättring över och hoppa på. Du bör aldrig låta ditt barn spela i dessa aktiviteter om de inte övervakas.

Översikt över barnet

Du kanske också vill undvika att låta ditt barn spela gratis roaming utomhus. Du måste se upp för ditt barn när han eller hon är ute på egen hand. Du får inte lämna ditt barn ensamt utomhus under en längre tid utan din övervakning. Ditt barn kan frestas att komma in i situationer där han eller hon är sårbar. Till exempel kan ditt barn komma in i situationer där han eller hon är runt andra människor och djur utan att du är medveten om detta. Om ditt barn leker på egen hand utan uppsikt kan ditt barn komma i kontakt med djur och andra människor. Dessutom har barn ett mycket ytligt perspektiv på vad som är rätt och fel. De vet inte hur man undviker fara. De kan gå in i något utan att inse det tills det är för sent. Så du måste hålla ett öga på ditt barn hela tiden medan han eller hon är ute i världen.

Du vill vara säker på att ditt barns utomhusaktiviteter är roliga och intressanta. Medan ditt barn har utomhus och får mycket glädje av att spela utomhus, måste de fortfarande övervakas av en vuxen hela tiden. Ditt barn kommer att ha en säker och trevlig upplevelse när han eller hon övervakas.

Detta är en bra sida outback.nu om träning.