Bloggen

Investera i konferenssystem – för bästa presentationerna

Problemet med företags konferensen är att det i sin nuvarande situation inte är en fullständig lösning för online-konferenser. Alternativen som den ger är mycket begränsade.

Företags konferens services innehåller många funktioner som du kan hitta i en konferenspaket. Men de enda funktioner som den erbjuder som är unika är telefon- och faxfunktionerna. Detta kan göra det lämpligt för små till medelstora företag som inte har ett stort antal faxbehov. Det intressanta med integrationsfunktionerna är dock att företaget erbjuder denna programvara till ett mycket reducerat pris som är mycket konkurrenskraftigt med andra konferensprogramsvarulösningar.

Eftersom företagets konkurrent HsConnect erbjuder en gratis provversion av sitt konferenssystem, rekommenderar jag att du utnyttjar denna möjlighet och testar deras teknik. Även om de inte erbjuder den mest anpassningsbara konferenssviten, är deras integrationsfunktioner ganska starka och hjälper dig att bygga en ännu bättre lösning.

Anpassade till programvaran

En av de bästa sakerna med företags konferens system är det faktum att de låter dig integrera video-, röst- och faxfunktionerna i deras konferenssystem i dina befintliga program. Det är en bra idé att integrera detta i en kombination av affärsapplikationer och webbaserade klientgränssnitt. Företaget tillhandahåller fullständiga anpassningsfunktioner för dessa applikationer så att det är lätt att lägga till nya funktioner när du lägger till annan funktionalitet till dina nuvarande program. Om du inte använder den integrerade funktionaliteten med lösningen kommer det inte att vara möjligt att integrera dem i ditt program.

En annan funktion som är inbyggd i  systemet är möjligheten att skicka presentationer som videor istället för ljudfiler. Den här funktionen är användbar när du vill leverera din presentation med en CD, DVD eller något annat mediaformat du kan tänka på. Du kan också skicka din presentation som en video med ditt vanliga e-postkonto. Vissa konferenssystem förvandlar automatiskt dina bilder till ljudfiler, men det här alternativet är vanligtvis mycket dyrt. Genom att använda systemet kan du bara lägga till ett bildspel i stället och det konverteras automatiskt till ljud. En bra sak med  systems är att de erbjuder mjukvara som är baserad på Open Source-teknologier. Lösningens öppna källans natur tillåter dig att använda den gratis. Företaget har emellertid ett begränsat antal licenser tillgängliga som är bra i ett år från inköpsdatumet.

Sammantaget är Företags Konferens system ett utmärkt val för dig som vill ha en fullständig konferenslösning som är mycket enkel att använda. Teamet har arbetat hårt för att bygga ett system som är lätt att använda och stöder alla typer av konferenshanteringsbehov. Det är också ett av de billigaste systemen som finns tillgängliga, vilket gör det till ett stort värde för dem som letar efter en fullständig lösning.

Besök denna sida framtidsbildarna.se för frågor om företag och konferens.