Bloggen

Spinning för nybörjare

För många människor, om inte alla, spinning är den enda hela kroppen träning de gör, och förmodligen den enda övning de gör. Genom att göra detta kommer du att märka hur det kan förbättra din puls, andning, blodflödet, och muskel uthållighet. Om du tänker spinning är inte för dig eftersom du inte är en dansare, eller att spinning är inte för dig eftersom du har dålig rygg, eller att spinning egentligen inte fungerar för att du inte har bra ben, du har helt fel. Jag har försökt att snurra, och jag har sett resultaten. Jag blir fortfarande motiverad av åsynen av en snurrande maskin på TV eller se människor i butiker och gym spinning.

Även om du inte vill träna, bör du försöka införliva spinning i din allmänna hälsa och totala kroppskondition. Du kommer aldrig att kunna dra nytta av spinning utan att förbättra din allmänna hälsa och kondition. Innan du gör någon typ av spinning, bör du börja med några grundläggande sträckor. Detta ger dig möjlighet att kunna ta hela kroppen i en rörelse, så att du kan lossa alla muskler i kroppen så att de bättre kan försörja dig själv medan du tränar. För att få ut det mesta av spinning, är det viktigt att kombinera det med allmän konditionsträning. Det finns många olika typer av rutiner som hjälper dig att bli bättre i din träning.

Om du vill använda spinning som ett sätt att bli starkare, kan du få styrketräning genom din träning rutin. Även om jag inte rekommenderar styrketräning som en förutsättning för spinning, kan du hitta olika varianter som hjälper dig att bygga din styrka till den punkt där du enkelt kan utföra komplexa spinning flyttar. Enligt min mening är det bästa sättet att få det bästa av två världar och att få mest nytta av din spinning rutin att kombinera det med total kroppskondition. När du börjar utföra komplicerade spinning rörelser, kommer du att märka hur mycket mer kraftfull du kan bli.

Träningsinspiration finns på denna sida bibliotekskno.se.